Geplaatst op

Open Huis Dag

Het nieuwe jaar is begonnen en de Open Huizen Dagen van ERA en NVM zijn bekend. De woningmarkt is booming en u bent ervan overtuigd dat de woning zich vanzelf verkoopt. Maar stel dat het nou niet het geval is? Misschien is het dan toch het overwegen waard om mee te doen met een open huis dag. Dit is namelijk een goede manier om een breder publiek te trekken voor uw te koop staande woning.

Onlangs heb ik een artikel gelezen op www.businessinsider.nl waar de Tv-Makelaar van het Tv-Programma ‘Uitsel van Executie’ verteld op welke punten u moet letten bij een Open Huis. Klik op onderstaande link om het artikel te lezen

https://www.businessinsider.nl/open-huizen-dag-nvm-tips-bezichtiging
foto: ANP

De punten die mij opvallen in het artikel

Er vielen mij drie punten op in het artikel die heel erg belangrijk zijn voor een geslaagde open huis dag. 1) Zorg dat de woning is opgeruimd en zo neutraal mogelijk is. 2) Blijf zakelijk en laat niet teveel los over bedragen en wat er wel en niet overgenomen kan worden. 3) Het laatste wat heel belangrijk is en misschien wel het moeilijkste. De kijkers zullen altijd commentaar hebben op een woning en daarom moet u hier heel goed mee om kunnen gaan. Dat betekent vier uur lang goed op uw tanden bijten.

Nu hoor ik u denken: “Hier heb ik helemaal geen zin in”. Maar toch twijfelt u, want het wordt nou wel eens tijd dat de woning wordt verkocht.

Gastvrouw Open Huis

Wij van Steengoed Styling bieden als dienst aan om u te helpen op deze dagen. Wij zullen de woning open-huis-klaar maken en verzorgen de rondleiding zoals een echte gastvrouw dat hoort te doen. Wij verzamelen de nodige informatie en zullen dit doorspelen aan de Makelaar.

Misschien is het nu een stuk makkelijker en leuker om deel te nemen aan een open huis dag. Neem daarom snel contact met ons op voor onze beschikbaarheid.

Wees er snel bij, want de eerste Landelijke Open Huis Dag is al op 30 maart!!

Klik hier voor meer informatie