Wat betekent die hands-on methode nou eigenlijk?

Als je door onze site hebt gescrolled dan ben je de term hands-on methode vast al eens tegengekomen. Maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Wanneer je al een keer verhuisd bent, dan herken je dit vast wel. Je wilt een verhuizer inhuren en denkt dat met 1 telefoontje te kunnen regelen. Helaas gaat dat niet meer zomaar. De verhuizer komt langs en kijkt hoeveel trappen er in de woning zijn, vraagt hoeveel dozen je denkt in te pakken en telt de aantal meubelstukken die je wilt verhuizen.

Vervolgens moet je wachten op een rapport en krijg je allerlei verschillende tarieven toegestuurd. Je hebt nog steeds vragen over de verschillende tarieven voor het vervoer, de verzekering en de bijrijder. Hoe vervelend want eigenlijk wil je gewoon alleen maar je spullen verhuizen.

Lang verhaal kort

Dat is dus wat wij niet doen. De hands-on methode betekent dat wij na een intakegesprek zo snel mogelijk een offerte (zonder verrassingen) opmaken. Wij schatten in hoeveel uur we nodig hebben voor de restyling en fotografie. We bespreken samen het budget van het accessoire pakket en that’s it!. Zodra je akkoord bent met deze offerte zullen we een afspraak inplannen om direct aan de slag te gaan. Wij maken geen rapporten of Quick scans. Nee, wij stropen onze mouwen op en we gaan schuiven, stylen en foto’s maken.

Wij werken voornamelijk met z’n tweeën, dus wij kunnel heel snel schakelen. Ook voor spoedklussen is dit handig om te weten.

Dit betekent de hands-on methode bij ons.

Snel, super efficiënt en doen waar wij Steengoed in zijn!

Open Huis Dag

Het nieuwe jaar is begonnen en de Open Huizen Dagen van ERA en NVM zijn bekend. De woningmarkt is booming en u bent ervan overtuigd dat de woning zich vanzelf verkoopt. Maar stel dat het nou niet het geval is? Misschien is het dan toch het overwegen waard om mee te doen met een open huis dag. Dit is namelijk een goede manier om een breder publiek te trekken voor uw te koop staande woning.

Onlangs heb ik een artikel gelezen op www.businessinsider.nl waar de Tv-Makelaar van het Tv-Programma ‘Uitsel van Executie’ verteld op welke punten u moet letten bij een Open Huis. Klik op onderstaande link om het artikel te lezen

foto: ANP

De punten die mij opvallen in het artikel

Er vielen mij drie punten op in het artikel die heel erg belangrijk zijn voor een geslaagde open huis dag. 1) Zorg dat de woning is opgeruimd en zo neutraal mogelijk is. 2) Blijf zakelijk en laat niet teveel los over bedragen en wat er wel en niet overgenomen kan worden. 3) Het laatste wat heel belangrijk is en misschien wel het moeilijkste. De kijkers zullen altijd commentaar hebben op een woning en daarom moet u hier heel goed mee om kunnen gaan. Dat betekent vier uur lang goed op uw tanden bijten.

Nu hoor ik u denken: “Hier heb ik helemaal geen zin in”. Maar toch twijfelt u, want het wordt nou wel eens tijd dat de woning wordt verkocht.

Gastvrouw Open Huis

Wij van Steengoed Styling bieden als dienst aan om u te helpen op deze dagen. Wij zullen de woning open-huis-klaar maken en verzorgen de rondleiding zoals een echte gastvrouw dat hoort te doen. Wij verzamelen de nodige informatie en zullen dit doorspelen aan de Makelaar.

Misschien is het nu een stuk makkelijker en leuker om deel te nemen aan een open huis dag. Neem daarom snel contact met ons op voor onze beschikbaarheid.

Wees er snel bij, want de eerste Landelijke Open Huis Dag is al op 30 maart!!

Klik hier voor meer informatie

Wat doet een verkoopcoach?

Voorheen nam een makelaar alles op zich, maar de huidige woningmarkt vraagt om specialisme op elk vakgebied. De makelaar taxeert, onderhandelt en verzorgt de juridische rompslomp. De verkoopcoach daarentegen verzorgt de styling en presentatie van de woning, maakt foto’s en verzorgt de rondleidingen tijdens open huizen dagen.

De verkoopcoach laat de mogelijkheden van een huis zien, neemt de tijd voor de (ver)koper en laat een huis uitblinken in de huidige woningmarkt. De diensten van een verkoopcoach vormen een aanvulling op de werkzaamheden van een makelaar. Een uitstekende woningpresentatie op Funda is essentieel.

Normaliter verzorgen verkopers van Makelaarsland zelf de presentatie. Met de diensten van de verkoopcoach is er een prachtige aanvulling voor de klanten die geen tijd hebben om dit onderdeel zelf te verzorgen of simpelweg de best mogelijke presentatie op het internet willen hebben.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.