Geplaatst op

In de buurt Leiden

We staan erin!!!! Ons geheimpje van vorige week was dat wij een interview hadden met Lotte van Indebuurt.nl. Deze website heeft een rubriek “bijzondere beroepen” en daar horen wij natuurlijk ook bij. Wij vonden het ontzettend leuk om te vertellen over ons bedrijf en wat verkoopstyling nou werkelijk inhoudt.

We spraken af bij de La Place in Leiden en Lotte kwam gelijk super spontaan en vlot over, waardoor wij wat relaxter waren. Een eerste interview is natuurlijk altijd spannend, maar we hadden niet beter kunnen wensen. Na het gesprek moest het ergste nog komen. Er moest een foto gemaakt worden en daar zijn wij nou echt super goed in…. not!! Toch moet ik zeggen dat het interview heel leuk is geworden.

Klik hier om het artikel te lezen!!

Geplaatst op

Wat zijn Wax Melts?

Sinds een paar weken hebben wij een webshop en verkopen wij interieurgeuren, maar wat zijn dat nou eigenlijk? en hoe gebruik je het? De antwoorden op deze vragen kan je teruglezen in dit artikel.

De Wax Melts van Hip Style♡ maakt Tamara helemaal zelf en met veel liefde, en dat ruik je…Met 100% topkwaliteit zuivere eco-Soywax, met een plantaardige A-klasse geurolie. Tevens zijn ze niet getest op dieren en milieuvriendelijk. De Wax Melts zijn een veilig alternatief voor geurolie en geurkaarsen op parafinebasis. En door de eco-soywax branden ze wel 50% langer. Ze drogen niet in en spetteren niet. Toch een beetje gemorst? Met warm water is het heel gemakkelijk te verwijderen.

Hoe gebruik je wax melts?

De Wax Melts worden in cups aan u geleverd, de wax laat zich makkelijk uit de cup verwijderen. Deze plaats je in een geurbrander. De geuren verspreiden zich gemiddeld 8 tot 10 uur. Hoe dichter de vlam onder het bakje wordt geplaatst hoe intenser de geur. Er is uiteraard ook variatie in geur; de een ruikt sterker dan de ander. Zodra de vlam onder de brander wordt gedoofd, stolt de wax. Je kunt de wax meerdere keren smelten, tot deze geen geur meer verspreid. Laat je brander met waxinelichtje nooit onbeheerd aan staan.

Parfum voor je interieur

De geuren die worden verkocht zijn gebaseerd op de bekende designer merken en dragen soortgelijke namen. Ze zijn qua geur bijna niet van de echte te onderscheiden (en dat is echt zo!!!) Heb je een vraag over een geur of ben je op zoek naar een bepaalde geur? Laat het ons weten, dan sturen wij deze vraag door naar Tamara. Zo kun je in het hele interieur of iedere andere ruimte van je favoriete geur genieten! Je kunt de wax ook in een organza-zakje in je kledingkast bewaren om zo je kleding ook een heerlijke geur te geven. Hip wax melt is een super leuk cadeau voor jezelf of iemand anders!!

Woning lekker laten ruiken?

Wil jij ook je woning naar je lievelingsgeur laten ruiken? Wij verkopen momenteel al zeven geuren van Wax Melt. Klik HIER om te kijken welke geuren dat zijn!!